Când ești depășit de situație, garanțiile imobiliare te vor ajuta să primești o sumă mai mare de bani pentru a duce la bun sfârșit planurile tale.

Vino și află pe loc care este suma pe care o poți împrumuta și nu trebuie să justifici destinația banilor.

Înainte să iei un împrumut, indiferent de valoarea lui, îți recomandăm să te informezi foarte bine.
Vino și-ți vom explica pe întelesul tău tot ce vrei să afli.

Avantaje

  • consultanță gratuită pentru pregătirea documentației de credit;
  • afli pe loc suma pe care o primești de la noi;
  • acceptăm o gamă largă de venituri ale familiei și/sau coplătitorilor;
  • nu este necesară justificarea modului de utilizare a creditului;
  • în cazul refinanțării unor credite de la alte instituții de credit, dacă valoarea creditului solicitat poate fi mai mare decât valoarea creditului refinanțat, iar diferența o poti folosi pentru nevoi personale;
  • rambursarea se poate face și la alte termene decat lunar; iți poti alege modalitatea de rambursare care ți se potrivește cel mai bine: lunar, trimestrial, semestrial etc.;
  • poți opta pentru dobândă: fixă sau variabilă;
  • poți opta pentru rate de credit: cu sumă descrescătoare sau cu sumă fixă pe toată durata creditului;
  • alege să-ți încasezi pensia prin noi și vei beneficia de avantaje la produsele de creditare precum: ZERO comision de analiza dosar la acordarea oricărui credit, fară giranți pentru creditele de până la 10.000 lei.

Acte necesare

Vino cu actul de identitate, semnează acordul de consultare a veniturilor din baza de date ANAF și afli mai multe detalii despre suma de bani pe care o poți împrumuta și despre alte documente ce trebuiesc întocmite în vederea obținerii creditului.

Venituri acceptate

Acceptăm o gamă largă de venituri din: salarii, pensii, îndemnizații de asigurări sociale, chirii, dobânzi, dividende, venituri din activitatea agricolă și silvică, venituri din profesii libere reglementate și din activități economice independente și autorizate; venituri din contracte de management și administrare; venituri din contracte pentru drepturi de autor; venituri din comisioane încasate din vânzări etc.

Simulator rate

Suma împrumutată: lei

Moneda împrumutului

Durata împrumutului: luni

DAE


10.99 %

Valoarea primei rate


358.63 lei

Suma totală de plătit


86,066.52 lei

* Calculul estimativ realizat prin intermediul calculatorului de rate online este orientativ si nu are valoare contractuala.

* Datele generate de calculatorul de rate online au la bază costurile și condițiile practicate de Banca Centrală Cooperatistă CREDITCOOP prin agențiile proprii.

* Băncile cooperatiste din rețeaua CREDITCOOP au costuri și condiții proprii.

* Datorită tehnologiilor folosite există posibilitatea să întâmpinați dificultăți în utilizarea browser-elor Internet Explorer 8.x, 9.x, 11.x sau alte browser-e neactulaizate.

Acceseaza acum

Doresc să fiu contactat pe: